Dollorna & Fjollorna (del 5)
2010-04-11 @ 16:57:01

I C's huvud.
Kevin slog två hårda slag till rakt över Kims käke innan han gick ut ur lokalen med knytna nävar. Jag stod fortfarande på samma plats, fortfarande lika fastfrusen. Alla inne i lokalen hade lagt märke till slagsmålet, och stirrande gapandes emot Kevins ryggtavla som försvann.
Jag förstod intevad som hände..vad höll Kevin på med egentligen? Han betedde sig som om... han var kär i mig. Som om jag var hans flickvän som han var tvungen att beskydda till varje pris.
"Var glad att du har vänner som beskyddar dig, Cady." Kevins röst i mitt huvud igen.. men var Kevin bara en vän?

I K's huvud.
Jag steg in i herrtoaletten, och lutade ansiktet emot spegelväggen. Vad fan höll jag på med? Vad fan höll jag på med alltså.. Cady skulle definitivt märka att jag betedde mig som hennes pojkvän. Men jag kunde inte låta Kim stå framför henne, och vara otrogen helt offentligt. Hon var så skör, så vacker. En sådan tjej förtjänades inte att bli behandlad på det sättet.
Jag skulle ju låtsas som ingenting, men jag kunde inte. Fan, jag dunkade huvudet i spegeln igen.  Jag skulle bete mig som Max. Även fast han var helt betuttad och förälskad i henne, så var han helt chill om det... och de var ju bästa vänner. Jag undrade verkigen hur han lyckades med det och samtidigt dölja sina känslor för henne.
... Fan.

I C's huvud.

Jag hade förflyttat mig till baren, och beställde en iskall drink. Jag sköljde ner den snabbt, för att skildra tankarna. För ärligt talat var jag för förrvirrad för att ens tänka. Vad Kevin än höll på med så var det oerhört konstigt. Vi hade varit vänner helt avslappnat, tills nu..
Max kom plötsligt ifrån ingenstans, och avbröt mina tankar. Han lade sina varma, starka händer varsamt på mina axlar och synade mig noggrannt.
"Är du okej?" frågade han.
Jag nickade bara till svar.
"Okej, vi går inte hem." Max röst lät bestämd, och jag lät mig kontrolleras. Han kände mig för väl, han visste att jag inte var ett dugg okej. Det kändes som om jag skulle spy och gråta samtidigt, vilken sekund som helst.

Väl inne i lägenheten släppte allt, tårarna började forsa. Jag pratade hela tiden med en grötig röst som lät som en viskning.
"Jag började verkligen gilla honom, han verkade så snäll, nästan perfekt.. jag visste att det var någonting hela tiden!" Förnedringen sköljde över mig än en gång.
Max sa däremot inte så mycket, vad skulle han säga? Han gick bara och hämtade hushållspapper efter varje ny gråtattack. Jag började nästan känna mig löjlig, eftersom vi endast hade gått på 2 dejter tillsammans. Men han hade på något sätt ändå låst mitt hjärta. Han var den perfekta killen - utan tvekan. Men inte nu längre, han var inte min...
Tårarna brast igen, och Max sprang för att hämta ännu en hushållsrulle.
"Tack", snörvlade jag när tårattacken var klar.
Max såg på mig och halvlog. Han verkade ha en speciell glimt i ögat.
"Det var så lite." Han mumlade bara lite, men det kom djupt ifrån hans bröstkorg.
Han fortsatte granska mig med den där blicken, och jag var tvungen att titta bort eftersom den blev mer och mer intensiv för varje minut som gick.
"Eeeh.." stammade jag fram i hopp om att distrahera honom. Det var ganska pinsamt när han stirrade på mig, eftersom jag antagligen var helt nedkletat i smink och mascararester. "Varför gör du det egentligen?"
"Gör vad?" Frågan verkade förbrylla honom, och han rynkade pannan.
"Tar hand om mig."
Han slätade ut pannan igen, förstod vad jag menade. Han log försiktigt, samtidigt som han såg på mig med ömhet.
"För att", började han. Sedan lutade han sig fram så att våra näsor nuddades, och såg rakt in i mig. "För att jag bryr mig."
Sedan smekte han med tummen över min kind, och mötte mina läppar.

Min kropp reagerade, kysste honom tillbaka med all kraft. Men en del av mig tänkte fortfarande på Kevin, jag behövde verkligen prata med honom.

I H's huvud.

Jag kände mig ganska arg på Cady, eftersom hon bara hade skitit i Kevin och dragit hem med Max, utan ett ord. Jag antog att hon kanske kände sig ledsen över att det var över med Kim - men hur ledsen hon än avr så var Kevin garanterat ledsnare.
Jag hade hittat honom på killtoan, där han hade stått och rökt sittandes på klinkergolvet. Jag hade dragit hem honom, men var tvungen att stanna på en bensinmack eftersom hans nävar var så otroligt blodiga.
Innan vi hade gått upp till min port hade jag sagt: "Du måste berätta för Cady hur du känner, annars kommer du skadas ännu mer. Och då menar jag inte bara fysiskt."
Han hade inte svarat, jag såg inte ens hans mörka ögon i mörkret. Kevin, om du bara valde mig istället för henne.

När vi kom upp i lägenheten tvärstannade båda. Framför oss i soffan grovhånglade Cady och Max, utan hämningar. Hon hade redan letat sig in under hans t-shirt, och han hade händerna på hennes lår. Jag gapade - jag trodde knappt mina ögon. Hon verkade ha kommit över Kim ganska snabbt.
Men sedan sköljde en våg över mig, en våg fylld med ilska och frustration. Jag var definnitivt förbannad på den båda, de skulle knäcka Kevin totalt. Hans närmaste vän, och tjejen han gillade. Varför gillade han alltid fel tjej, varför gillade han inte typ.. mig?
Cadys skrik avbröt mina tankar. "Ehhh, vad gör ni här?" Max höll fortfarande om henne, och kysste henne på pannan. Cady fnissade till.
Plötsligt märkte jag hur Kevin sakta, men bestämt gick till hissen. Jag kollade på hans sårade ryggtavla, och sedan vände jag mig framåt igen.

Jag hade lust att spotta på henne, min bästavän Cady. Hon fattade inte hur många hjärtan hon sårade.

I K's huvud.
Bästa vännen och tjejen. Hur skulle jag klara det här en gång till?
... Älskar dig, C. Den meningen var den sista som for genom mitt huvud, när jag gick med tyngdlösa steg ut genom dörren.

Fortsättning följer.


Kommentarer
Postat av: Linnea

OMG bäst heleeeeen! NÄÄR SKA DU SKRIVA NÄSTA????

2010-04-11 @ 17:34:50
URL: http://neea.blogg.se/
Postat av: Johanna

asså du e ju hur jävla bra som heöst på att skriva !!!!!! författaryrke ? :D

kram

2010-04-11 @ 20:28:59
URL: http://johannaengstrands.blogg.se/
Postat av: Nemmi

GRYYYYYYYYMMMM :D skriv meeer!

2010-04-11 @ 22:14:54
Postat av: vanessa

åååh (: vill gråta alltså shiit så jävla bra :( du e så begåvad jag blir stolt jag vet inte ens varför :(lycka till tjejen du e jävligt smart!♥

2010-08-11 @ 20:26:16
URL: http://vaaniias.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback